JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Nästa års Stew-ort spikad

Malmö blir mötesplats för mjukvarukonferensen Software Technology Exchange Workshop, Stew, som är en årlig genomgång av svensk mjukvaruindustri och samtidigt en samarbetsplattform. I år tog konferensen steget från Linköping till Stockholm. Nu är det dags att notera Malmö för Stew den 17–18 oktober i nästa års kalender.

Den årliga tvådagarskonferensen Stew arrangeras för sjunde gången nästa år. Det är branschföreningen Swedsoft som håller i den och som nu meddelar att nästa års tid och plats är spikat: den 17-18 oktober på Malmö universitet.

I år konstaterade Swedsoft att konferensen var tillbaka i Stockholm, efter en visit i Linköping år 2016 då den även utökades från en till två dagar. Nästa år tas steget till Malmö.

– Malmö är en spännande stad att arrangera konferensen i med tanke på den stora mjukvaruutvecklingen som finns i regionen, inte minst inom områden som medtech och spel, konstaterar Gabriel Modéus, gd för Swedsoft.

Stew är ett forum där forskare och representanter för näringslivet kan mötas och lära sig mer om ny forskning som är relevant för mjukvaruutveckling.

Ett uttalat mål för nästa års konferens är att öka interaktionen mellan alla deltagare – publik som talare. Det är en del som redan uppskattas, men ska förstärkas, avslöjar Swedsoft. Förutom detta har inte mycket annat än tid och plats för Stew 2018 spikats hittills.

I början av nästa år kommer information att släppas om möjligheten att presentera på konferensen. Först därefter kommer anmälan att sööpna – men redan nu kan du boka in eventet i din kalender.

Swedsoft är en ideell förening som arbetar för att öka svensk mjukvaras konkurrenskraft och främjar samarbete mellan olika branscher och mellan näringsliv och akademi.

 

 

Prenumerera på Elektroniktidningens nyhetsbrev eller på vårt magasin.


MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)