JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Hitta finländska samarbetspartners till EU-projekt

För ett år sedan var Vinnova med och arrangerade ett seminarium i Helsingfors med syfte att tussa ihop svenska och finländska företag i EU-finansierade projekt. Den 5 februari är det dags igen. Denna gång hålls evenemanget i Kista.

Områden som är relevanta för EU-projekt kan vara informations- och kommunikationsteknik (IKT), digitalisering av industrin, digital säkerhet, artificiell intelligens, elektroniksystem, Internet of Things, digital hälsa, smarta städer, programvaruintensiva system, inbyggda system, smart mobilitet, fotonik eller 5G.

Eventet riktar sig till representanter från små och stora företag, universitet och forskningsinstitut, som vill delta i europeiska samarbetsprojekt med svenska och finska parter.

Den 5:e februari får du mer information om möjligheter till finansiering och det kommer också att finnas möjlighet att presentera projektidéer. Dessutom kommer det att finnas gott om tid för att diskutera projektförslag och börja bygga projektkonsortier.

Tidigare event av denna typ i Stockholm och Helsingfors har resulterat i flera framgångsrika industridrivna europeiska projekt med deltagare från Sverige och Finland, skriver Vinnova på sin hemsida. Där finns mer information och anmälningsformulär (länk).

MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)