JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.
Annonsera Utgivningsplan Månadsmagasinet Prenumerera Konsultguide Om oss  About / Advertise

För andra gången slår Södertälje upp dörrarna till Science Week. Under fyra dagar, med start den 30 januari, bjuds det på över 80 seminarier och ett stort antal workshops. Här sätts ljus på bland annat intelligenta läkemedel, avancerad tillverkning och elektrifierade transporter.

Syftet med Södertälje Science Week är att skapa intresse för forskning, utveckling, innovation och högre utbildning samt att visa på en mångfald av aktiviteter.

Eventet är ett samarbete mellan KTH, Scania, AstraZeneca, och Södertälje kommun och pågår från den 30 januari till den 2:a februari

Förra året var det premiär för Södertälje Science Week, som drog igång i samband med invigningen av Södertälje Science Park och KTH.

I år öppnar Robert Kingfors, vd Södertälje Science Park, eventet med en återblick på året om varit, likaså lockar han med nyheter inför 2019. Under öppningen kommer även Maria Strømme, professor i nanoteknik, att tala om hur framtidens teknik förändrar allt, samt Henrik Henriksson, vd Scania, ge inblick i hur företaget driver skiftet mot hållbara transporter.

Under de fyra dagarna kommer det, som nämnts, att bjudas på ett stort antal programpunkter i samverkan med ett 40-tal företag och olika organisationer.

Här hittar du hela agendan (länk).

MER LÄSNING:
 
Pappersmagasinet Nyhetsbrev

SENASTE KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

 

Vi gör Elektroniktidningen

Anne-Charlotte Sparrvik

Anne-Charlotte
Sparrvik

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Anna Wennberg

Anna
Wennberg
+46(0)734-171311 anna@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)