JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Svenskt hybridkoncept på väg

I morgon är det dags. Då ska bränslecellsföretaget Myfc lyfta på locket till ett fullt fungerande hybridkoncept för elbilar – med bränsleceller och batteri. En teknikdemonstration, en testkörning och ett panelsamtal står på agendan.

– Jag hade sett fram emot att få visa upp detta viktiga proof of concept vid ett fysiskt event, men givet Covid-utbrottet är ett digitalt event det enda ansvarsfulla, säger Michael Glantz, vd på Myfc i ett pressmeddelande.

Den digitala demon börjar kl 15.00, och sänds från företagets hemsida.

Programmet börjar med en titt under motorhuven. Det handlar om en teknikdemonstration då ingenjörerna förklarar konceptet och diskuterar möjligheterna för bränslecellsteknik i olika tillämpningar, däribland bilar.

Därefter planerar Myfc att testköra hybridkonceptet, medan eventet avslutas med en paneldiskussion.
Panelen blandar individer med kunskap inom elektrifiering, vätgas och fordon och ska väl närmast ses som en trend- och framtidsspaning.

 – Vi kommer att göra allt i vår makt för att i detalj visa upp tekniken för alla som deltar online, och jag är mycket glad att välkomna branschprofiler från både vätgas-och fordonsindustrin för en diskussion om hur den marknad vi adresserar utvecklas, adderar Michael Glantz i pressmeddelandet.

Här kan du registrera dig för eventet (länk).

Prenumerera på Elektroniktidningens nyhetsbrev eller på vårt magasin.


MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)