JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.
Annonsera Utgivningsplan Månadsmagasinet Prenumerera Konsultguide Om oss  About / Advertise

I september 2018 brann den lokal i Gnesta som kraftspecialisten Powerbox nyttjade för utveckling, tillverkning och lagerhållning. Sedan dess har företaget letat ny lokal. Nu är beslutet taget – Västberga, sydväst om Stockholm, blir kraftspecialistens framtida hemort.

Powerbox har utvecklat och tillverkat strömförsörjningslösningar för krävande och komplexa tillämpningar sedan 1974. Företaget startade i Gnesta, men en omfattande eldsvåda ödelade en stor del av företagets anläggning där hösten 2018.

Efter en lång tid och grundliga studier av olika alternativ meddelar företaget nu att det kommer att flytta sitt huvudkontor till Stockholm. Ett kontrakt med fastighetsägaren för de nya lokalerna i Västberga, vid den sydvästra utfarten från Stockholm, är undertecknat. I skrivande stund håller lokalerna på att iordningställas.

I samband med flytten expanderar förtaget även sin forsknings- och utvecklingsavdelning och rekryterar fler kraftingenjörer, enligt ett pressmeddelande.

Powerbox har informerat medarbetare och berörda arbetstagarorganisationer om flytten i enlighet med svensk lag. Samtidigt meddelar företagets ledningsgrupp att de ämnar ge stöd till alla berörda medarbetare som nu flyttar sin arbetsplats.

MER LÄSNING:
 
 
Pappersmagasinet Nyhetsbrev
SENASTE KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Vi gör Elektroniktidningen

Anne-Charlotte Sparrvik

Anne-Charlotte
Sparrvik

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Anna Wennberg

Anna
Wennberg
+46(0)734-171311 anna@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)