JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Med blick för industriteknik

Tech InWest Sweden är ett nytt event med industriell teknik som genomgående tema. Det drar igång i Trollhättan den 16 november och under fyra dagar bjuds en blandning av webbinarier, panelsamtal, matchmakingevent och workshops.

– Tech InWest Sweden riktar sig till både etablerade och nya företag, investerare och offentliga aktörer. Deltagarna kan förvänta sig en hel del nätverkande, framtidsspaningar och insikter med industriell teknik som genomgående tema, säger Martin Wänblom, vd för Innovatum Science Park, i ett pressmeddelande och förtydligar:

Martin Wänblom

– Det vill säga moderna tillverkningsteknologier, digitala verktyg så som AI och Internet of Things, men också ett industriellt angreppsätt för att omsätta idéer till verklig nytta.

Tech InWest Sweden pågår mellan den 16:e och 19:e november. Då bjuder arrangörerna på en lång rad event med webbinarier, panelsamtal, matchmaking, utställningar och workshops kring frågor som hur tillverkningsindustrin nyttjar AI för ökad hållbarhet, hur rymddata kan användas för att lösa miljöproblem på jorden och vilka de senaste trenderna inom startup-scenen är.

Smarta energilösningar, innovativ industri och affärsmöjligheter kring marina resurser, är några teman. Bland programpunkterna syns dessutom de tidigare eventen Automationsdagen, Primusdagen, Space Investment Day och Startup Day.

Genom att samla flera event – och därmed attrahera människor från olika branscher – är förhoppningen att bädda för produktiva möten och korskopplingar.

Tech InWest Sweden arrangeras i samverkan mellan Innovatum Science Park, Trollhättans stad, Högskolan Väst, IUC Väst och Energikontor Väst.

Prenumerera på Elektroniktidningens nyhetsbrev eller på vårt magasin.


MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)