JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. TDK ger mems-garanti

Japanska TDK introducerar ett program kallat Longevity som ska garantera lång tillgänglighet för företagets memssensorer som är utvecklade för att användas i fordon och traditionell industri.

Det handlar om memssensorer i TDK:s två Invensense-portföljer: SmartIndustrial samt SmartAutomotive, där den sistnämnda är nyintroducerad.

– Det handlar om produkter som är konstruerade för tuffare miljöer. De är testade och tillverkade med högre noggrannhet och stabilitet, och lång tillgänglighet är planerad redan från start, säger Camilo Delgado, ansvarig på TDK i ett pressmeddelande.

Det nylanserade programmet, kallat Product Longevity Program (PLP), innebär att de kretsar som är inkluderade kommer att finnas tillgängliga i minst 10 år från att de lanserats.

Invensense var en amerikansk memstillverkare som TDK köpte för drygt fem år sedan. Vid köpet var Invensense mest känt för sina rörelsesensorer som bland annat Apple och Samsung använde. Likaså utvecklade det en ultraljudsbaserad fingeravtryckssensor.

Idag är Invensense ett varumärke hos TDK.

Prenumerera på Elektroniktidningens nyhetsbrev eller på vårt magasin.


MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)