JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Würth växer i Sverige

Det svenska dotterbolaget har närmare 30 anställda och planerar att växa, därför behövdes större lokaler för kontoret i Enköping.

Det tyska familjeföretaget Würth är en bred koncern som säljer allt från skruvar och smörjmedel till elektronikkomponenter, kraftmoduler och mönsterkort. I det här fallet är det Würth Elektronik som flyttat till större lokaler i Enköping.

– Som en etablerad tillverkare kan vi erbjuda gratis komponenter till prototyper, simuleringsmodeller, data för footprint och 3D-modeller direkt från vår hemsida och garantera en tillgänglighet på 98 procent för de mer än 50 000 komponenterna i vårt sortiment. Få tillverkare kan göra det, säger Robert Vikman på Würth Elektronik i ett pressmeddelande.

Würth Elektronik Eisos Group utvecklar och tillverkar bland annat EMC-komponenter, induktanser, transformatorer, rf-komponenter, varistorer, kondensatorer, motstånd, kvartskristaller, oscillatorer, kraftmoduler, lysdioder, sensorer, kontaktdon, knappar, säkringshållare och moduler för trådlös kommunikation. Verksamheten i hela världen omsatte 1,33 miljarder euro i fjol.

MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)