JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Sugen på en svensk halvledardistributör?

”En av Europas främsta, oberoende distributörer av kritiska komponenter.” Så presenteras det icke namngivna svenska bolag som Företagsförmedlingen fått i uppdrag att sälja.

Bolaget har byggt upp en stark närvaro på den globala marknaden inom kritiska komponenter. Bolagets affärsmodell är utformad för att skapa värde för kunder i alla delar av leveranskedjan, oavsett ekonomiskt klimat. Med ett omfattande utbud av produkter och tjänster anpassar sig Bolaget till marknadens variationer, står det i presentationen som fortsätter:

Affärsmodellen innebär att Bolagets omsättning naturligt fluktuerar över tid, men att intjäningen relativt aktuell omsättning och baserat på en anpassad organisation, är stabil med en tydlig marginal-effekt vid gynnsam marknad och därmed hög omsättning.

Företaget har 30 medarbetare. Huvudkontor och logistikcenter finns i mellersta Sverige plus att det finns ytterligare fyra kontor utomlands.

Omsättningen för de tre senaste redovisade åren har i genomsnitt uppgått till 370 miljoner kronor med ett genomsnittligt resultat på EBIT-nivå på cirka 57 miljoner.

Elektroniktidningen kan gissa vilket företag det handlar om men vill du ha facit, och är spekulant, kan du beställa prospektet från Företagsförmedlingen.

Prenumerera på Elektroniktidningens nyhetsbrev eller på vårt magasin.


MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)