JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Kompakt kameramodul för USB 3.0

Kompakt kameramodul för USB 3.0

NI CVS-1459RT är en kompakt och miljötålig kameramodul från National Instruments med en fyrkärning Intel Atomprocessor och två dedicerade portar för USB 3.0.
Modulen programmeras antingen via Labview eller Vision Builder for Automated Inspection (AI). Användarna har även alternativet att använda Labview FPGA för att ytterligare kunna skräddarsy de FPGA-stödda in- och utgångarna liksom för att på ett effektivt sätt synkronisera resultat från kameran med andra delar i ett industriellt system som enkodrar och närvarosensorer.

NI CVS-1459RT baseras på RIO-plattformen som är en viktig del av NI:s utbud inom grafisk systemkonstruktion. Den utgör ett modernt sätt att konstruera, prototypa och sedan implementera inbyggda system för övervakning och styrning. Det grafiska programmeringsmiljön kompletteras av standardiserad hårdvara vilket dramatiskt förenklar arbetet för konstruktörerna som kan kombinera kraftfulla visionverktyg, in- och utgångar, industriell kommunikation, loggning av data och operatörsgränssnitt (MHI) i en och samma miljö.

Det miljötåliga utförandet är idealiskt för industriella tillämpningar upp till 55 ºC. Modulen kan synkroniseras med styrsystem för triggning med kameror och ljusdetektorer via industriellt klassade in- och utgångar. Kameragränssnitt har hög bandbredd via dubbla USB 3.0-portar som bland annat kan användas för att ansluta externa lagringsmedia.
MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)