JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. "Välorganiserat påhopp"

VHP Electronics AB: Då ElektronikTidningen inte har givit oss möjlighet att införa ett genmäle i sin helhet, finns detta nu tillgängligt på ett flertal trogna kunders begäran.


Hela händelseförloppet gällande tidigare artikel i denna tidning finns redogjort i detalj, granskat av Advokat Lars Berkesköld. Kontakta oss på tel. 040 - 22 93 00 och begär "Genmäle" så faxas detta omgående.

Eftersom hela påhoppet är väldigt välorganiserat inför lanceringen av C.D.G. 5.0 - Europas största komponent-system samt C.D.G. Virtual Warehouse 1.0, passar vi på att presentera några stora branschnyheter.

VHP Electronics AB ingår i C.D.G. International - en internationell distributörsorganisation. Sedan mer än 13 år tillbaka har vi via vårt mycket utvecklade kontaktnät försett bl.a. europeisk industri med elektronikkomponenter för produktion. Detta innebär allt ifrån små prototypmängder till större produktionkvantiteter direkt från lager.

Genom ytterst goda relationer till både våra kunder och våra leverantörer, har vi 1998 stolt kunnat presentera drygt 900 lagerförda tillverkare. Som ett direkt resultat av våra framgångar världen över, har vi tillsammans med ett flertal av våra huvudmän börjat presentera C.D.G. 4.0 samt 5.0 även på den nordiska marknaden.

Den senare versionen utgör idag Europas största komponentsystem för industrianvändare, med nära 250 000 artiklar lagerförda.

Med hjälp av unika inköps-, sök-, och offertfunktioner kan t.ex. nu även svenska konstruktörer i realtid spara in mellan 10-35% i inköpskostnad, under förutsättning att systemet användes korrekt.

Inom kort kommer även C.D.G. Virtual Warehose 1.0 att introduceras bl.a. i Europa. Genom en ytterst symbolisk summa från $6 och uppåt får även svenska företag möjlighet att vara uppkopplade direkt mot fabrik eller fabriksdistributörer. Till en ren självkostnad kommer vi att erbjuda företag en industriterminal, som via Internet kommer att ge även svenska företag en unik möjlighet att beställa mer än 900 olika fabrikat från endast en leverantör - C.D.G. International.

På detta vis introducerar C.D.G. International, via sin nordiske representant VHP Electronics AB, en ny och revolutionerande möjlighet för även mindre företag att få delvis samma resurser som dessförinnan endast var förunnat de riktigt stora miljardindustrierna.

Avslutningsvis vill vi på VHP tacka alla våra trogna kunder för de bevis på lojalitet som strömmat in till vårt representationskontor.

Även fortsättningsvis kommer vi att hålla den höga servicenivå som har varit vårt kännetecken i snart 15 år. Därmed önskas nya och gamla kunder välkomna till företaget med Europas största komponentsystem.

Peter Pirbos

VHP Electronics AB / C.D.G. International / Nordic Div.

Fax: 040-94 00 60 Tel: 040-22 93 00



SVAR:
De två artiklar där vi redogjort för hur kunder till VHP Electronics känt sig felbehandlade har renderat ett tjugotal insändare och telefonsamtal från VHPs kunder. Samtliga har känt sig felbehandlade av VHP. De "bevis på lojalitet som strömmat in" från VHPs "alla trogna kunder" har inte nått Elektroniktidningen.

I båda artiklarna har Peter Pirbos svarat. Han har dock inte varit nöjd med utrymmet för dessa svar. Ett erbjudande om publicering av en internetadress till ett längre genmäle har Peter Pirbos avböjt.

Peter Pirbos har bett mig att publicera denna hans insändare i sin helhet, utan redigering. De enda ändringarna jag därför gjort är att jag tagit bort ett antal mellanrubriker samt ersatt ordet "kundtjänst" med Peter Pirbos namn i signaturen.

Adam Edström, chefredaktör

Prenumerera på Elektroniktidningens nyhetsbrev eller på vårt magasin.


MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)