JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. EMC-hjälp för den rådville

Schweiziska EMC-specialisten Schaffner har lanserat en uppdaterad version av sin hemsida. Bland nyheterna finns personlig rådgivning.


På Schaffners hemsida finns förutom den självklara informationen om företagets avstörningskomponenter och testinstrument också en användbar lista över EMC- standarder. Listan omfattar både antagna standarder för immunitet och standarder som är under utarbetande. För varje standard finns en kort beskrivning. Den kompletta standarden får beställas från IEC.

Det finns också en korsreferenslista med standarder från Cenelec, IEC och CISPR. Schaffner lovar att hålla listorna uppdaterade vartefter standarderna utvecklas.

Den som gått vilse i akronymdjungeln har god hjälp av den omfattande EMC- ordlistan.

Om man trots all information på hemsidan känner sig osäker på vilken EMC- standard företagets nya produkt ska uppfylla går det att få personlig rådgivning. Fyll i ett formulär som beskriver produkten och Schaffners ingenjörer i schweiziska Luterbach ger dig ett personligt råd. Tjänsten är gratis och företaget lovar dig absolut diskretion liksom att du slipper att bli uppringd av någon försäljare om du inte vill det.

Per Henricsson

www.schaffner.com/emcinfo

Prenumerera på Elektroniktidningens nyhetsbrev eller på vårt magasin.


MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)