JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Samtec hjälper till med "sista centimetern"

Regionen kring höghastighetskontakter är en av de svåraste delarna att konstruera på ett kretskort.Samtec har därför lanserat referenskonstruktionen Final Inch för att hantera de sista centimetrarna innan signalen lämnar kretskortet.
Final Inch innehåller rekommendationer för kretskortlayout och modeller för konstruktionsverktyget SPICE. Final Inch består av tre komponenter: fysiska modeller, elektriska modeller och test- och utvärderingspaket. Komponenterna är upphovsrättsskyddade och patentsökta.

Simulerar verklig prestanda
Modellerna finns som nedladdningsbara grafikfiler baserade på verkliga material, som kan klippas och klistras in i vanliga konstruktionsprogram. Spice-modeller för delar längre bort från kontakten simulerar verklig prestanda, och test- och utvärderingskorten gör att kunden kan testa hur kortet fungerar i den färdiga konstruktionen.

Samtec kan också leverera empiriska data om signalintegriteten för att kunden ska kunna utvärdera systemets elektriska prestanda.
Samtec har svenskt kontor i Stockholm.

Elias Nordling

Prenumerera på Elektroniktidningens nyhetsbrev eller på vårt magasin.


MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)