JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.
Annonsera Utgivningsplan Månadsmagasinet Prenumerera Konsultguide Om oss  About / Advertise
Att anordna olika typer av tävlingar är populärt bland teknikföretagen. Senast i raden att ta till detta marknadsföringsknep är Freescale.

Altera gör det, Farnell, Symbian, AMS, Cadence och många andra anordnar någon form av tävling för att skapa uppmärksamhet kring sina produkter eller tjänster.

Och nu är det Freescales tur. Tävlingen går under beteckningen Freescale Technology Forum (FTF) Design Challenge och målet är att få deltagarna att utveckla produkter som använder mindre energi, minskar miljöpåverkan för existerande produkter eller ta fram helt nya produkter som förbättrar miljön.

Av reglerna framgår det att deltagarna ska utgå från någon av de sju produkter i det egna sortimentet som Freescales valt ut. Deltagarna får dock behålla rättigheterna till sina innovationer och vinnaren kammar hem 61 000 dollar.

Tävlingen är i den första omgången inte öppen för svenskar. Vi och andra icke-amerikaner får först delta i de regionala deltävlingarna i år i Europa, Kina, Indien och Japan. Vinnarna i dessa har sedan chansen att gå till nästa års final i USA.

Mer information finns på www.freescale.com/designchallenge
MER LÄSNING:
 
Pappersmagasinet Nyhetsbrev

SENASTE KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Vi gör Elektroniktidningen

Anne-Charlotte Sparrvik

Anne-Charlotte
Sparrvik

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Anna Wennberg

Anna
Wennberg
+46(0)734-171311 anna@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)