JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.
Annonsera Utgivningsplan Månadsmagasinet Prenumerera Konsultguide Om oss  About / Advertise
Konsultföretaget Epsilon har rejäl vind i seglen och behöver nyanställa. Nyligen tecknade företaget ett avtal med fordonstillverkare motsvarande 25 miljoner kronor inom sitt specialområde robotteknik.
Malmöföretaget Epsilon har haft stora framgångar inom robotteknik under de senaste åren. Under fjolåret växte företaget med ett par hundra personer och har idag drygt 1000 anställda. Samtidigt spår företaget en ännu ljusare framtid, vilket gör att behovet av ytterligare personal med rätt specialkompetens är fortsatt stort.

- Vi märker ingen avmattning på marknaden, snarare fortsatt stark investeringsvilja från våra nyckelkunder. Det är kul att se att kunderna, trots olika signaler om stundande lågkonjunktur, fortsätter att göra stora basinvesteringar i exempelvis robotteknik, säger Mats Boström, vd på Epsilon, i ett pressmeddelande.

De aktuella uppdragen mot fordonsindustrin innebär att Epsilon ska utveckla och leverera nya produktionsutrustningar. Arbetet sker på företagets dotterbolag i Olofström och utrustningen ska installeras hos kunden under sommaren. Uppdraget ska vara klart under hösten.

- Vi har vunnit det här uppdraget i internationell konkurrens. Det handlar om tre separata projekt och totalt kommer ett femtontal personer att vara involverade, säger Fredrik Nilsson, ansvarig för robotteknik på Epsilon.

Konsultföretaget Epsilon finns på 22 orter i Sverige och visade rekordsiffror för 2007. Omsättningen passerade en miljard och vinsten landade en bra bit över 100 miljoner kronor.
MER LÄSNING:
 
 
Pappersmagasinet Nyhetsbrev
SENASTE KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Vi gör Elektroniktidningen

Anne-Charlotte Sparrvik

Anne-Charlotte
Sparrvik

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Anna Wennberg

Anna
Wennberg
+46(0)734-171311 anna@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)