JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.
Annonsera Utgivningsplan Månadsmagasinet Prenumerera Konsultguide Om oss  About / Advertise
Iduo blir ny distributör av amerikanska RF Monolithics i Sverige. Företaget utvecklar komponenter och moduler för trådlös kommunikation, däribland wlan, Zigbee och Bluetooth.
– Att ett företag av RF Monolithics dignitet väljer nya vägar och sluter distributionsavtal med Induo är något vi är stolta över. För Induos kunder innebär detta ett bredare utbud av produkter, moduler och komponenter för trådlös kommunikation, säger Mikael Flodström, som är försäljningschef på Induo i ett pressmeddelande.

Företaget startades så sent som 2008 av Björn Moberg och har fyra anställda. Fokus ligger på trådlös kommunikation och förutom RF Monolithics säljer företaget bland annat radiomodem, GSM-modem, 3G-routrar och larmsändare för SMS. Induo är vidare generalagent för Satel och svensk representant för Maestro Wireless, Conel, RFM och Zadako.

Amerikanska RF Monolithics med bas i Dallas grundades 1979 och tillverkar komponenter och moduler för trådlös kommunikation. Företaget omsätter cirka 450 miljoner kronor och har omkring 250 anställda.
MER LÄSNING:
 
Pappersmagasinet Nyhetsbrev

SENASTE KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Vi gör Elektroniktidningen

Anne-Charlotte Sparrvik

Anne-Charlotte
Sparrvik

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Anna Wennberg

Anna
Wennberg
+46(0)734-171311 anna@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)