JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.
Annonsera Utgivningsplan Månadsmagasinet Prenumerera Konsultguide Om oss  About / Advertise
När branschorganisationen Neda – National Electronic Distributors Association – utser årets tillverkare är det Murata och Maxim som drar det längsta strået. Båda stöttar sina distributionspartners på ett ypperligt sätt, är budskapet.
Sedan 20 år tillbaka har Neda hyllat de elektroniktillverkare som utmärker sig då det gäller att stötta sina distributörer. I år går titeln ”Årets tillverkare” till Murata i kategorin kontaktdon, passivt och elektromekaniska produkter medan Maxim tar hem samma titel i kategorin aktiva komponenter.

Neda motiverar priset till Murata med att företaget distributionsstöd och säljteam är enastående och att det ständigt förbättras. Utmärkelsen till Maxim bottnar istället i vad Neda kallar ”en anmärkningsvärd förändring och engagemang under de tre senaste åren”.

– För tre år sedan tog vi ett strategiskt beslut att engagera oss i distributionen. Det krävde betydande förändringar i Maxims kultur och i vårt förhållande med distributörerna. Därför betyder denna utmärkelse så mycket för oss, förklarar Matt Murphy, ansvarig för försäljning och marknadsföring på Maxim.

Neda är en icke vinstgivande organisation som representerar både komponentdistributörer och tillverkare av elektronikkomponenter. Och organisationens uppgift är i stort att förbättra relationen mellan just distributörer och tillverkare.
MER LÄSNING:
 
 
Pappersmagasinet Nyhetsbrev
SENASTE KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Vi gör Elektroniktidningen

Anne-Charlotte Sparrvik

Anne-Charlotte
Sparrvik

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Anna Wennberg

Anna
Wennberg
+46(0)734-171311 anna@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)