JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.
Annonsera Utgivningsplan Månadsmagasinet Prenumerera Konsultguide Om oss  About / Advertise
Komponentdistributören Silica ökar sitt utbud av analoga kretsar rejält i och med att Texas Instrument tagit över National Semiconductor. Framförallt breddar distributören sin portfölj inom extremt snabba AD-omvandlare och kraftlösningar.
– National Semiconductors sortiment är en ny juvel i vår analoga portfölj. Den kommer att öppna nya möjligheter för våra kunder och hjälpa oss att bli den självklara specialisten för analoga och kraftlösningar, säger Miguel Fernandez, chef för Silica i ett pressmeddelande.

Förutom Nationals extremt snabba AD-omvandlare och välkända utbud av kraftlösningar framhåller Silica det uppköpta analogföretagets satsning, kallad SolarMagic, som kan öka verkningsgraden hos vanliga solpaneler samt den extremt energieffektiva produktportföljen som hittills gått under namnet Powerwise.

I kombination med TI:s digitala kretsar tror Silica sig nu har förutsättning att hjälpa kunder att skapa extremt energieffektiva lösningar som bland annat är baserade på förnybara energikällor.
 
MER LÄSNING:
 
 
Pappersmagasinet Nyhetsbrev
SENASTE KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Vi gör Elektroniktidningen

Anne-Charlotte Sparrvik

Anne-Charlotte
Sparrvik

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Anna Wennberg

Anna
Wennberg
+46(0)734-171311 anna@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)