JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Blåfärgad Pi för samlarna

Blåfärgad Pi för samlarna

Den brittiska komponentdistributören RS Components har tagit fram en blå minnesutgåva i tusen exemplar med tillhörande certifikat för att fira ettårsdagen av Raspberry Pi:s ettårsdag. Det finns en chans att komma över ett kort genom en Twittertävling som börjar i dag.
RS Components kommer att dela ut det blåa Model B-kortet till välgörenhetsorganisationer, skolor och Raspberry Pi-entusiaster med anledning av att Raspberry Pi:s födelsedag den 29 februari och för att det kreditkortsstora datorkortet sålts i 1 miljon enheter världen över.

Varje kort i den begränsade upplagan har stämplats med serienummer och levereras i en särskild presentationsask tillsammans med ett kristallblått fodral och ett äkthetsbevis signerat av Eben Upton, Executive Director på Raspberry Pi Foundation, skriver RS Component i ett pressmeddelande.

Mellan mars och juni 2013 kommer Raspberry Pi-entusiaster värden över att ha möjligheten att delta i tävlingar för att försöka vinna ett av korten i jubileumsutgåvan.

Den första tävlingen kommer att hostas på Twitter under fyra veckor med start i dag den 4 mars.

För att vara med i tävlingen ska man lägga fram designförslag och applikationer för sin Raspberry Pi genom att twittra @RSComponents med hashtaggen #bluepi.

Varje vecka kommer de tio bästa förslagen att väljas ut av en panel bestående av Eben Upton från Raspberry Pi Foundation och andra teknikspecialister och belönas med en Raspberry Pi från den begränsade upplagan.

Läs mer om födelsedagsfirandet här. (Länk)
MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)