JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. ADI prisat för teknikstöd online

Analog devices hyllas av det globala forsknings- och rådgivningsföretaget Forrester research för sitt sätt att stödja teknikhungriga ingenjörer genom sin onlinecommunity, Engineerzone. 16 000 ingenjörer har hittills hittat hit.
Forrester research delar ut 2013 Forrester groundswell award i flera kategorier. I år gick priset i kategorin Business-to-business, sociala relationer, till Engineerzone; en onlinecommunity med huvuduppgift att ge konstruktörer tillgång till experter på Analog devices som direkt, eller åtminstone inom en arbetsdag, kan ge svar på komplexa konstruktionsproblem.

– I år såg vi att de smartaste företagen rörde sig förbi ”social exceptionalism” och verkligen integrerade sociala program in i bredare marknadsföringsstrategier, säger Nate Elliot, vd och huvudanalytiker på Forrester, i ett pressmeddelande
 
Engineerzone lanserades år 2009 och idag har 16 000 medlemmar knutits hit. Här går att få svar på frågor som täcker ett brett teknik- och produktområde – från dataomvandlare, förstärkare, rf-kretsar och gränssnitt till mikromekanik (mems) och tröghetssensorer liksom digitala kretsar som DSP:er och annat.

Varje område har mellan en och fem ansvariga experter på ADI, vanligtvis applikationsingenjörer, som är med i diskussioner och svarar på alla typer av teknikfrågor.

Enligt en undersökning gjord av ADI säger nära 85 procent av ingenjörerna som besökt Engineerzone (länk) att de fått hjälp som underlättat deras konstruktionsprocess.

Prenumerera på Elektroniktidningens nyhetsbrev eller på vårt magasin.


MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)