JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Elektronikkonsult och Realtime Embedded i samarbete

Elektronikkonsult och Realtime Embedded i samarbete

De träffades på Elektroniktidningens rundabordssamtal för ett drygt år sedan. Nu har de två konsultbolagen Elektronikkonsult och Realtime Embedded börjat samarbeta.
– Att andelen mjukvara ökar i våra konstruktioner är en tydlig trend. Vi har därför valt att etablera ett samarbete med en partner som har expertkompetens inom embeddedmjukvara. Att vi valt att samarbeta med Realtime Embedded beror på deras kompetens, närheten till Elektronikkonsult samt deras inhouse-utveckling, säger Elektronikkonsults vd Vidar Wernöe i ett pressmeddelande.

Det första gemensamma projektet är en motorstyrning.

– Samarbete som sammanför specialister från olika kompetensområden till ett lag är både roligt, intressant och effektivt. Att kombinera Elektronikkonsults expertkompetens på kraftelektronik och motorstyrning med vår gedigna erfarenhet av hårdvarunära mjukvara med operativsystem eller "bare metal"-lösning är något som ger våra kunder ett stort mervärde, säger Realtime Embeddeds vd Jesper Hillberg i samma pressmeddelande.

Widar Wernöe och Jesper Hillberg träffades på Elektroniktidningens rundabordssamtal kring konsultbranschen i mars 2013 (länk).

Kan vi ta åt oss äran av att ha sammanfört er?

– Det tycker jag absolut ni har bidragit till, skriver Widar Wernöe i ett email.

Prenumerera på Elektroniktidningens nyhetsbrev eller på vårt magasin.


MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)