JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Stockholm laddar för SiC-event

Stockholm laddar för SiC-event

Årets upplaga av den internationella kiselkarbidkonferensen ISiCPEAW 2015 drar igång onsdagen den 26 maj i Stockholm. Denna gång har eventet extra fokus på tillförlitlighet på modul- och kretsnivå.
Konferensen är ett samarbete med Acreo Swedish ICT, Swerea Kimab, KTH, Yole Développement och Enterprise Europe Network (EPE). Den startar som i fjol med en ”tutorial day” som hålls hos Swerea Kimab i Kista. Därefter följer en två dagars ”workshop” som i år hålls på The Radisson Blue Royal Park Hotel  som ligger vid Brunnsviken, strax norr om Stockholm.

Än så länge är programmet för workshop-dagarna preliminärt och ofullständigt. Men först ut som keynotetalare är Anant Agarwal, från US Department of Energy, som talar på temat ”The Revolution in Wide Band Gap Power Devices”.

Bland redan spikade föredrag finns representanter från General Electric, Cree, Mitsubishi, Infineon, Bombardier, Alstom, Nissan och Cissoid.  På eftermiddagen den andra dagen drar Pierric Gueguen från det franska marknadsundersökningsföretaget Yole Développement den senaste rapporten om marknaden för kiselkarbid.

Här kan du läsa det preliminära programmet (länk).

Här kan du registrera dig (länk).
MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)