JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Insplorion på frammarsch i Tyskland

Insplorion på frammarsch i Tyskland

Göteborgsföretaget Insplorion har knutit till sig distributören LOT-QuantumDesign, som ska sälja det svenska företagets mätinstrument i Tyskland och Österrike. LOT:s nuvarande portfölj består av kompletterande produkter till Insplorion.
– Vi är mycket glada att vi nu har med oss LOT-QuantumDesign vid bearbetningen av den tysktalande marknaden. LOT är kända för att vara lite kräsna och bara ta in produkter som de tycker är tillräckligt mogna och har god marknadspotential. Det är ett gott betyg för våra produkter, säger Patrik Dahlqvist, vd på Insplorion, i ett pressmeddelande.

LOT-QuantumDesign är en av de ledande europeiska distributörerna av avancerade instrument för vetenskaplig, akademisk och industriell forskning.

Insplorion utvecklar och säljer den egna tekniken, kallad Nanoplasmonic Sensing, som kan identifiera vad som händer i ytskikt på nanonivå.

Företaget säljer sin teknik i form av mätinstrument till forskare världen över inom områden såsom life science och cleantech.  Likaså kan den användas i sensorsystem för industriell övervakning och interaktiva slutprodukter som exempelvis statusmätning hos fordonsbatterier och gasövervakning.

Prenumerera på Elektroniktidningens nyhetsbrev eller på vårt magasin.


MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)