JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Tala på Electronica

För första gången kan jättemässan Electronica i München i november bjuda på fyra konferenser. Precis som tidigare avhandlas fordon, embedded och trådlöst i var sin konferens. Nytt för i år är att medicinteknik får ett eget spår. Senast den 30 april vill mässan ha förslag på föredrag.

Medan andra breda elektronikmässor sakta tynar bort håller jättemässan Electronica ställningarna. Senast det begav sig, år 2016, ökade antalet utställare med sju procent till 2913 stycken, medan antalet besökare legat stadigt runt 73 000 personer de senaste gångerna.

I höstens upplaga den 13-16 novenber utökas antalet hallar från 13 till 17 på samma gång som temat i de olika hallarna görs om ordentligt. Samtidigt öppnas tre nya ingångar på nordvästra, norra och nordöstra sidan för att få ett jämnare flöde av besökare i hallarna. Hittills har det bara funnits den västra och östra ingången för besökarna.

Dessutom utökas konferensprogrammet med ett nytt spår inriktat på medicinteknik. Precis som för de andra tre, Automotive Conference, Embedded Platforms Conference och Wireless Congress går det att skicka in förslag på presentationer till Medical Electronics Conference.

Sista dag är 30 april, mer information finns här (länk).

 

MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus