JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Brittiska AVX ingår ett globalt partnerskap med distributören RS Components som innebär att AVX kompletta utbud av passiva komponenter, kontaktdon, sensorer och antenner nu tillhandahålls av RS Components.

Från vänster till höger: Andy Keenan och Eleonora Ricciardi på RS Components, Lindsley Ruth på Electrocomponents, samt Graeme Dorkings, Kinga Czutro och Andreas Schemmel på AVX.

AVX-komponenter har du kunnat hitta hos RS Components i flera år. Men nu finns allt. En sökning på ”AVX” hittar i skrivande stund drygt 5200 produkter i RS sortiment. 

AVX Corporation beskrivs av RS som marknadsledand inom marknadsledande inom MLCC-kondensatorer och tantalkondensatorer. Det som ska ha gjort företaget extra attraktivt för RS på sistone är att det utvidgat sitt utbud – och fortsätter utvidga  – med innovativa komponentserier för tillämpningsområden med snabb tillväxt som exempelvis IoT. 

AVX utbud hos RS innefattar nu bland annat polymerkondensatorer för RF-effektförstärkare och filterkretsar. Här finns även sensorer och antenner och ett växande utbud av flerskiktsspolar, skyddskretsar, kontaktdon och SMD-säkringar.

MER LÄSNING:
 
SENASTE KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus