JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

European Forum for Electronic Components and Systems (EFECS) är en konferens i mitten av november om de senaste trenderna och innovationerna inom elektroniska komponenter och system. Du kan träffa nya projektpartners, generera nya samarbeten och lära dig mera om finansieringsmöjligheter.

Smartare Elektroniksystem kommer tillsammans med Digital Sweden att ställa ut i en gemensam monter på EFECS och förbereder dessutom en industridelegation.

EFECS är ett årligen återkommande event som denna gång går av stapeln den 19 till 21 november i Helsingfors. Just i år sammanfaller det med Slush, en tvådagarskonferens för uppstartsföretag.

EFECS riktar sig till alla typer av elektronikföretag, från material, designverktyg, produktionsutrustning och komponenter till system och applikationer.

Konferensen sträcker sig över två och en halv dag med seminarier, workshops, matchmaking, presentation av nya projektidéer samt utställningar

Det möjligheter att pitcha konkreta projektidéer och att undersöka intresset för internationella samverkansprojekt.

Småföretag kan få upp till 10 000 kronor i resebidrag av Vinnova, men det är bråttom. Senast på fredag, 19 oktober, måste du skicka in ansökan (länk).

Fredag är också sista dag för reducerat pris till EFECS (länk).

Fjolårets EFECS gick i Lissabon, läs mer om det här (länk).

 

MER LÄSNING:
 
SENASTE KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus