JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Electronica kör som planerat

Det blir visserligen betydligt färre hallar och säkerligen betydligt färre besökare än vanligt men det ändå blir en Electronicamässa i München den 10 till 13 november. Den kompletteras dock med en digital del.

Electronica arrangeras vartannat år och lockade senast det begav sig 80 000 besökare och 3100 utställande företag fördelade över 17 hallar.

Årets upplaga blir betydligt mindre, arrangörerna räknar med att det räcker med sju hallar denna gång. Vilka utställare som hoppat av är oklart, få företag har gått ut officiellt med att de ställer in sitt deltagande.

Arrangörerna planerar för att komplettera mässan med en digital del. Det handlar både om att webbsända konferensdelen men också om att erbjuda digitala montrar till utställarna.

Exakt hur det ska fungera är inte klart.

Messe München, som äger lokalerna och arrangerar Electronica, har vidtaget en rad åtgärder för att verksamheten ska kunna starta igen. Bland annat har städningen skruvats upp. Det kommer att finns personal med kunskap om infektionssjukdomar i mässhallarna och det har placerats ut desinfektionsmedel på olika ställen.

 

Prenumerera på Elektroniktidningens nyhetsbrev eller på vårt magasin.


MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)