JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.
Annonsera Utgivningsplan Månadsmagasinet Prenumerera Konsultguide Om oss  About / Advertise

Det blir visserligen betydligt färre hallar och säkerligen betydligt färre besökare än vanligt men det ändå blir en Electronicamässa i München den 10 till 13 november. Den kompletteras dock med en digital del.

Electronica arrangeras vartannat år och lockade senast det begav sig 80 000 besökare och 3100 utställande företag fördelade över 17 hallar.

Årets upplaga blir betydligt mindre, arrangörerna räknar med att det räcker med sju hallar denna gång. Vilka utställare som hoppat av är oklart, få företag har gått ut officiellt med att de ställer in sitt deltagande.

Arrangörerna planerar för att komplettera mässan med en digital del. Det handlar både om att webbsända konferensdelen men också om att erbjuda digitala montrar till utställarna.

Exakt hur det ska fungera är inte klart.

Messe München, som äger lokalerna och arrangerar Electronica, har vidtaget en rad åtgärder för att verksamheten ska kunna starta igen. Bland annat har städningen skruvats upp. Det kommer att finns personal med kunskap om infektionssjukdomar i mässhallarna och det har placerats ut desinfektionsmedel på olika ställen.

 

MER LÄSNING:
 
 
Pappersmagasinet Nyhetsbrev
SENASTE KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Vi gör Elektroniktidningen

Anne-Charlotte Sparrvik

Anne-Charlotte
Sparrvik

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Anna Wennberg

Anna
Wennberg
+46(0)734-171311 anna@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)