JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Comsol laddar för två fullmatade konferenser

Nu är det dags att göra plats i kalendern för Comsols årliga konferenser. I år går de – som det mesta – online, en med fokus på Europa och en på Nordamerika.

Svenska Comsol – känt för sin simuleringsmjukvara Multiphysics – har lång tradition i sitt konferensarbete. Nästan årligen sedan 2005 har Comsol hållit en konferens i Europa, som rullats mellan företagens olika kontor. Likaså har en konferens hållits i Boston nästan lika länge.

Inom kort är det åter dags för Comsols konferensdagar. I år blir det två digitala event, vilket väl är att förvänta i dessa tider. Den europeiska konferensen är planerad till den 14:e och 15:e oktober, medan den amerikanska går veckan innan mellan 7:e och 8:e oktober.

Under båda konferenser möter du företagets koncernschef och grundare Svante Littmarck, medan den europeiska versionen exempelvis även bjuder på en expert från ABB som talar om elmotormodellering och kylning av elmotorer.

Förutom intressanta keynotes bjuds det på ett späckat schema med presentationer från användare, minikurser och Tech Cafés, där bland annat nyheter i Comsols Multiphysics version 5.6 tas upp.

Här kan du läsa mer om den europeiska konferensen (länk).

Här kan du läsa mer om den amerikanska konferensen (länk).

Prenumerera på Elektroniktidningens nyhetsbrev eller på vårt magasin.


MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)