JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Mouser har flyttat till Malmö

Den amerikanska distributören Mouser Electronics har flyttar sitt svenska kontor från Stockholm till Malmö. Det nya läget, med närhet till Köpenhamn, ger enligt företaget bättre Nordentäckning.

Nyligen gick flyttbussen för det svenska Mouser-kontoret – från den huvudstaden till Malmö, som ligger knappt tre mils fågelväg till Köpenhamn

– Vi finns på bara tio minuters promenad från Malmös tågstation. Där har vi investerat i en toppmodern anläggning, och nu tittar vi på att anställa personal för att fortsatt stötta våra nordiska och baltiska kunder, säger Graham Munson, på Mouser Electronics i ett pressmeddelande.

Förändringen är ett led i distributörens utstakade mål att fortsatt erbjuda god kundservice och teknisk support trots de utmaningar som den pågående pandemin serverar. Företaget har idag 27 så kallade kundsupportplatser i Europa, Amerika och området runt Asien och Stillahavet – där erbjuds det specialiserad kundsupport på lokala språk.

Under hösten har Mouser även satsat på ett nytt större kontor i Storbritannien, i High Wycombe. Där har golvytan tredubblats jämfört med tidigare. Bland annat har företaget installerat ett nytt så kallat Service Excellence Training Center där.

Prenumerera på Elektroniktidningens nyhetsbrev eller på vårt magasin.


MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)