JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.
onsdag 1 december 2021 VECKA 48

Den amerikanska distributören Mouser Electronics har flyttar sitt svenska kontor från Stockholm till Malmö. Det nya läget, med närhet till Köpenhamn, ger enligt företaget bättre Nordentäckning.

Nyligen gick flyttbussen för det svenska Mouser-kontoret – från den huvudstaden till Malmö, som ligger knappt tre mils fågelväg till Köpenhamn

– Vi finns på bara tio minuters promenad från Malmös tågstation. Där har vi investerat i en toppmodern anläggning, och nu tittar vi på att anställa personal för att fortsatt stötta våra nordiska och baltiska kunder, säger Graham Munson, på Mouser Electronics i ett pressmeddelande.

Förändringen är ett led i distributörens utstakade mål att fortsatt erbjuda god kundservice och teknisk support trots de utmaningar som den pågående pandemin serverar. Företaget har idag 27 så kallade kundsupportplatser i Europa, Amerika och området runt Asien och Stillahavet – där erbjuds det specialiserad kundsupport på lokala språk.

Under hösten har Mouser även satsat på ett nytt större kontor i Storbritannien, i High Wycombe. Där har golvytan tredubblats jämfört med tidigare. Bland annat har företaget installerat ett nytt så kallat Service Excellence Training Center där.

MER LÄSNING:
 
SENASTE KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus