JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.
torsdag 9 december 2021 VECKA 49

Då har det hänt. Strax före årsskiftet meddelande Digi-Key Electronics att företaget har blivit en auktoriserad Raspberry Pi-distributör. Distributörsjätten kommer att erbjuda hela sortimentet från Raspberry Pi – från de allra billigaste till de mest avancerade produkterna.

– Vi har sett en enorm acceleration i användningen av Raspberry Pi-produkter inom ett brett spektrum av industriella tillämpningar, så vi är mycket glada över att kunna lägga till Digi-Key som en auktoriserad distributör med fokus på den globala industriella marknaden, säger Mike Buffham på Raspberry Pi i ett pressmeddelande.

Genom åren har Raspberry Pi antagits över hela linjen – från studenter och uppstartsföretag till tillverkare och etablerade OEM-företag. Här ingår allt från billiga till högpresterande datorer och utvecklingskort.

Nu är det alltså klar att Digi-Key blir officiell distributör av Raspberry Pi. I framtiden kommer distributörsjätten att lagra hela Raspberry Pi-sortimentet, däribland den nyligen släppta datormodulversionen Compute Module 4.

MER LÄSNING: