JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. SEE blir Elektronik i Stockholm

Pandemin stoppade inte bara SEE och Embedded Conference Scandinavia i höstas, arrangören Bra Mässor gick också i konkurs. Nu blir det Easyfairs som tar över stafettpinnen för SEE, mässan kortas till två dagar och döps om till Elektronik i Stockholm 2022.

Mässan Elektronik har arrangerats vartannat år sedan 2011 i Göteborg, ofta i kombination med Advanced Engineering som fokuserar på produktutveckling och sourcing för den tillverkande industrin. Nästa gång är redan  den 29-30 september, om inte pandemin stoppar planerna.

Och den 6-7 april nästa år är det dags för Stockholm och Kista. Det eventet ersätter SEE och arrangeras i samarbete med branschorganisationen Svensk Elektronik. Precis som tidigare omfattar den allt från elektronikproduktion, komponenter och material till embedded, IoT och cybersäkerhet.

– Vår ambition är att vi skall bli rikstäckande för att bredda och samla hela branschen. Easyfairs är en stark partner och det känns helt rätt att lansera mötesplatsen i Kista som är en strategisk plats för branschen, säger branschföreningens tillförordnade vd Peter Björkholm i ett pressmeddelande.

Hur det blir med Embedded Conference Scandinavia är ännu inte klart. Den kan fortsätta som en fristående konferens på senhösten eller komma att kombineras med Elektronik.

MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus