JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Boka in årets branschdag!

Den 13 september är det dags för Stora Elektronikdagen med Summit. För första gången gästar den årliga endagskonferensen Göteborg.

Normalt brukar Stora Elektronikdagen locka en bit över hundra personer, men pandemin sätter fortfarande gränser för hur många som får vara på plats. De som inte vill eller kan ta sig till Göteborg kan precis som i fjol följa presentationerna via en webbsändning.

Dagen arrangeras av innovationsprogrammet Smartare Elektroniksystem i samarbete med branschföreningen Svensk Elektronik.

Likt tidigare år kommer ett antal projekt som finansierats av Smartare Elektroniksystem att presenteras, men större deleln av det övriga programmet fokuserar på halvledare.

Även om det inte finns några stora halvledarfabriker i Sverige, bortsett från mems-foundryt Silex, har vi framgångsrika svenska bolag inom ett antal nischer. Delar av dagen ägnas åt att belysa det. Dessutom blir det rapportering av vad som händer i andra länder och hur det strategiska innovationsprogrammet ska bedrivas framöver.

Mer information och kostnadsfri anmälan finns här (länk).

MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus