JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Nu rullar elbilsmässan igen

När Ecarexpo rullar igång efter ett längre pandemiuppehåll är det Köpenhamn som blir värd. I tre dagar med start den 29 oktober kan du provköra och ta del av de senaste nyheterna kring elbilar och laddprodukter i Øksnehallen i den danska huvudstaden.

– Danmark har ett växande intresse för elbilar och Ecarexpo kan nu fylla det stora behovet av information och provkörningar av laddbara bilar med både en fysisk och digital hybridmässa, säger Gunnar Dackevall, vd för Ecarexpo i ett pressmeddelande.

Första gången Ecarexpo ägde rum var för knappt fem år sedan, först i Göteborg för att en vecka senare dyka upp i Stockholm. Sedan dess har mässan vuxit, och utnämner sig idag till Nordens ledande elbilsmässa.

Här blandas nyheter inom el- och hybridbilar liksom elcyklar och andra produkter och tjänster för laddning. Ett stort antal laddbara bilar kan dessutom provköras. Likaså arrangeras seminarier och debatter.

Senast mässan arrangerades var i Stockholm, på Friends Arena, i februari 2020. Alltså strax innan pandemin bröt ut.

– Nu är det Danmarks tur, och vi är stolta över att göra detta med FDM som huvudsponsor och Region Hovedstaden som partner, säger Camilla Messer Thomsen, projektledare för Ecarexpo Danmark i pressmeddelandet.

FDM står för Federation of Danish Motorists, och är motsvarigheten till svenska Motormännens riksförbund.

Ecarexpo pågår i Köpenhamn den 29-31 oktober, därefter kommer den till Göteborg 3-5 december för att dyka upp i Stockholm 4-6 februari nästa år.

MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)