JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Dags att boka in höstens underleverantörsmässa

Efter ett uppehåll under pandemin kommer Elmia Subcontractor återigen att arrangeras i Jönköping den 9 till 12 november. Som komplement till de fysiska mötena genomförs delar av evenemanget på webben.

– Vi har tagit tempen på besökarna och intresset för att komma till Elmia Subcontractor är stort, därför är det viktigt att vi öppnar försiktigt och på ett säkert sätt, säger mässansvariga Johanna Bjurevik i ett pressmeddelande.

Rent praktiskt innebär det bland annat breda och luftiga gångar, separata in- och utgångar samt trängselvärdar runt om på mässan.

Elmia Subcontractor 2021 har fyra teman: Hållbarhet, Smart industri, Kompetens samt Samverkan. Dessa får extra stor plats i det digitala programmet som strömmas för Elmia Subcontractors besökare runt om på arenan. Programmet bjuder även på nedslag i montrarna med besök hos ett antal utställare.

Matchmakingen Subcontractor Connect arrangeras både på plats och digitalt vilket skapar möjligheter för fler internationella och nationella kontakter.

Mer information om mässan finns här (länk).

MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)