JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. En heldag om kylning

Den 7 maj arrangeras Cool Sweden Workshops på Stockholmsmässan i Älvsjö. Det är en konferens och minimässa om elektronikkylning.

– Elektronikindustrin är strategiskt viktig för Sverige. Och så som industrin utvecklas driver den mot allt effektivare och kompaktare system, vilket i sin tur kommer i och med ökad effekttäthet att öka kraven på elektronikkylning. Att lösa kylning är därför en fråga om industrins framtida konkurrenskraft, säger Jussi Myllyluoma i ett pressmeddelande.

Han har jobbat med elektronikkylning – thermal management – under mer än 20 år på bland annat Nolato, EG Electronics, Siemens och Avnet.

År 2019 kontaktade han innovationsprogrammet Smartare Elektroniksystem för få hjälp med att dra igång ett projekt kring elektronikkylning. Resultatet blev CSI, Cool Sweden Initiative.

Därefter har det arrangerats ett antal seminarier men denna gång är ambitionsnivån högre med tre inledningstalare plus sex parallella spår. Kvällen innan har du chansen att mingla i lobbybaren Scandic Talk.

Dagen kostar 3500 kronor och mer information finns här (länk).

 

Prenumerera på Elektroniktidningens nyhetsbrev eller på vårt magasin.


MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)