JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Svenska Cadint söker partner

Finnes: svensk leverantör av verktyg för kretskortskonstruktion. Sökes: distributörer över hela världen.


Kretskortsverktygsföretaget Cadint är redo att ta steget ut i världen på allvar. Företaget har visserligen redan distributörer både i och utanför Europa, men nu satsar man på bredare front och då är en egen monter på Electronica ett sätt att bli sedd av presumtiva kunder såväl som representanter.

- Vi vill knyta kontakter med nya distributörer, säger Lennart Åkerlund på Cadint och pekar på en skylt med japansk text, som förhoppningsvis ska värva en japansk distributör av Cadints programvara för kretskortskonstruktion.

Företaget har nyligen tagit ett viktigt steg in på den asiatiska marknaden. I oktober tecknades ett avtal med China Aerospace, ett kinesiskt företag med en kvarts miljon anställda.

- De har muskler. Vi vill inte skrävla för mycket, men vi har arbetat i två år för det här avtalet och det betyder mycket för oss att ha det i hamn, säger Lennart Åkerlund.

I Electronicamontern visar han upp Cadint PCB, ett system som erbjuder schemainmatning, layout såväl som efterbehandling, eller post processing som det ofta kallas.

Nya funktioner för analys ska finnas framme lagom till svenska Komponent/EP- mässan som går av stapeln i januari i Älvsjö utanför Stockholm.

- Då vill vi kunna erbjuda tre-fyra moduler för analys av exempelvis överhörning, säger Lennart Åkerlund.

Charlotta von Schultz

Prenumerera på Elektroniktidningens nyhetsbrev eller på vårt magasin.


MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)