JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Nyheter dygnet runt

I nästa vecka sjösätter vi på Elektroniktidningen vår nya webbtjänst. Invigningen äger rum på Komponentmässan i Göteborg den 5 september. Med nya www.elektroniktidningen.se försöker vi bli ännu nyttigare för dig och alla andra läsare av Elektroniktidningen. På webben publicerar vi färska nyheter flera gånger om dagen, och dessutom finns där en hel del funktioner som inte finns i tidningen.

Tidningen har förvisso haft en webbtjänst länge, men den har varit tämligen statisk. Innehållet har mest bestått av ett urval av papperstidningens produktion. Nu tar vi steget fullt ut och blir en ständigt uppdaterad nyhetskälla.

Vi är väl medvetna om att våra läsare har olika krav på vår nyhetsrapportering. Somliga vill ha en ständig uppdatering av läget - då är givetvis Internet bäst. Andra vill ha nyhetsskörden samlad en gång om dagen, och därför ger vi möjligheten att prenumerera på ett dagligt nyhetsbrev med e-posten. En del prenumeranter tycker att papperstidningen är fullt tillräcklig, men har saknat möjligheten att söka i gamla tidningar. Det går nu utmärkt på webben.

Vår ambition är att få webben och papperstidningen att leva i en fruktbar symbios och därmed bidra till ett mer välinformerat elektroniksverige.

Skicka gärna synpunkter till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..


Adam Edström

Prenumerera på Elektroniktidningens nyhetsbrev eller på vårt magasin.


MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)