JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Bluetoothveteran ska styra Anoto

Örjan Johansson, som idag är högste chef för Bluetoothutvecklingen på Ericsson i Lund, blir arbetande styrelseordförande i C Technologies dotterbolag Anoto.

För bara någon månad sedan blev det klart att Mats Lindoff, en av Ericssons främsta mobiltelefonutvecklare, blir vd för C Technologies. Nu har det företaget värvat ytterligare ett tungt Ericssonnamn på heltid. Bluetoothveteranen örjan Johansson, som idag är chef för Bluetooth på Ericsson i Lund, tar över ordförandeklubban på C Technologies dotterbolag Anoto.

Johansson är väl bekant med företaget eftersom han är styrelseledamot i C Technologies. Han har varit med i utvecklingen av Bluetooth i princip från första början.

- Anoto står ien absolut särklass bland de innovativa företag som använder sig av Bluetooth, kommenterar Johansson i ett pressmeddelande.

Anoto, med 60 anställda, har utvecklat ett papper med ett särskilt mönster. Tillsammans med en läspenna, som också skriver med bläck, kan användaren skriva meddelanden på Anotopappret för hand, och dessa meddelanden kan sedan epostas via Bluetoo


Adam Edström

Prenumerera på Elektroniktidningens nyhetsbrev eller på vårt magasin.


MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)