JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Din alldeles egen Xilinxexpert
FPGA-leverantören Xilinx ökar nu sin satsning på konsultverksamhet inom ramen för vad som kallas ”Titanium Dedicated Engineering Program”. Idén är att ge kunderna tillgång till en ”egen” expert på allt som hör till FPGA-konstruktion.
FPGA-leverantörerna brukar gärna framhålla hur enkelt det är att använda programmerbar logik. Men komplexiteten har ökat i takt med att kretsarna blivit allt större, så den som ska göra något lite mer sofistikerat upptäcker snabbt att det inte är lika lätt som i reklamen.

Kanske har även Xilinx insett det. Företaget utökar nu sin konsultverksamhet kallad Titanium Dedicated Engineering Program. Tjänsten var tidigare förbehållen en handfull av de viktigaste kunderna men genom att rekrytera drygt ett dussin nya konstruktörer vill företaget nu erbjuda tjänsten till fler kunder i Nordamerika och Europa.

Kunden får ”sin egen” expert som kan assistera på distans eller sitta i kondens lokaler. Personen i fråga kan hjälpa till med det mesta inklusive att optimera prestanda, att välja arkitektur och att felsöka.
MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)