JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.
Kraftfmodulerna från Ericsson Power Modules drog längsta stråt när tidningen Electronics Weeklys prestigefyllda utmärkelser årets Elektra Awards delades ut under veckan på en gala middag i London. Ericssons miljötänkande gav pris.
När pristävlingen Elektra Awards avgjordes i onsdagskväll stod det klart att Ericsson Power Modules kraftmoduler vann klassen Clean Design. Juryn motiverade vinsten med att Ericsson anammat livscykelberäkningar för modulernas energipåverkan. En utveckling som väl både kan ses som en viktig och trendriktig strategi för ett globalt storföretag som Ericsson.

Sammanlagt delades priser ut i 16 kategorier. Ericsson var det enda svenska företaget som vann pris i årets upplaga av Elektra Awards, men även utvecklingsteamet från skånska Hardi Electronics har anledning att sträcka på sig lite extra. Det har nämligen aktivt deltagit i utvecklingsarbetet av Synplicitys teknik för asicprototyparbete, kallad TotalRecall, som vann i klassen Årets produkt inom Design och Test. Synplicity köpte Hardi Electronics i somras.

För alla vinnare, se länk.
MER LÄSNING:
 
SENASTE KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus