JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.
 ETN.fi  Annonsera Utgivningsplan Månadsmagasinet Prenumerera Konsultguide Om oss  About / Advertise
torsdag 4 juni 2020 VECKA 23
Kontraktstillverkaren Proxy Electronics i Kalmar ska tillverka och vidareutveckla Ippin, en produkt som kopplar samman tv:n med mobiltelefonen. Med en Ippi kopplad till tv:n kan den emot bild, ljud och videosnuttar som skickas från mobiltelefoner men Ippin kan också användas för till exempel läsa e-post.
– Vi valde Proxy Electronics som partner och tillverkare eftersom vi behöver en produktionspartner som är snabb, kostnadseffektiv och engagerad, säger Jon Simonsson vd på In View som utvecklat Ippi.

Proxy Electronics är en kontraktstillverkare med cirka 90 anställda i Kalmar. Bolaget bildades den 1 januari 2007 ur resterna av Ericssons fabrik i staden. Proxy tillverkar elektronik för industri-, kommunikations- och konsumentprodukter. Bolaget har också ett laboratorium för miljötålighetsprovning av elektronik.

– Vi satsar också hårt på att verkligen leva efter vårt koncept Kundnära Tillverkning®. Syftet är att kunden ska uppfatta Proxy som sin egen fabrik och det åstadkommer vi genom bra gränssnitt och stor öppenhet, bland annat via vår webb-portal där kunderna har direkt åtkomst till produktionsdata för sina produkter. Vi visar alla siffror för utfall och kvalitet ofriserade, direkt i produktionssystemen, och kunden kan följa tillverkningen av sina produkter genom fabriken ungefär som man spårar ett paket på posten, säger Proxys vd Stefan Jakobsson i ett pressmeddelande.
MER LÄSNING:
 
Här får du våra nyheter gratis
• Tidningen, i brevlådan (länk).

• Dagligt nyhetsbrev (länk).

245
elektronik­konsulter

Registrera ditt företag nu!
SENASTE KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Vi gör Elektroniktidningen

Anne-Charlotte Sparrvik

Anne-Charlotte
Sparrvik

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Anna Wennberg

Anna
Wennberg
+46(0)734-171311 anna@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)