JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.
 ETN.fi  Annonsera Utgivningsplan Månadsmagasinet Prenumerera Konsultguide Om oss  About / Advertise
onsdag 29 januari 2020 VECKA 05

Nästa fredag, den 16 maj, arrangeras minimässan Elektronik Expo 2008 i Västerås för andra året i rad. Åtta företag inom elektronik och inbyggda system ställer ut, tre seminarieblock avhålls och arrangörerna förväntar sig 60-70 deltagare.

- I fjol kom omkring 60 personer och nästan alla ledde till bra kontakter för oss. Vi tror att drygt lika många ska komma i år, säger Per-Ivar Eltvik på Realtest, en av medarrangörerna.

 

Han jämför evenemanget med Real Time Show, de inbyggnadsmässor som förr ägde rum i Stockholm och Göteborg. Med den skillnaden att Elektronik Expo har fokus på Västmanland och Mälardalen.

Huvudman för mässan är Motion Control, ett konsultföretag i Västerås inom inbyggda system som även utvecklar handikapphjälpmedel. Bland övriga utställare märks Analogik Teknik, Delta, Elektronik Mekanik och Minst.

Seminarierna beskriver allt från gyron och accelerometrar till trådlös kommunikation, mems-teknik och testsystem. Därtill ska Ericssons förre försäljningschef Stig Hemström tala om konsten att nå kunden, och robotikprofessorn Lars Asplund om hur det går till att konstruera en robot som hotar världsrekordet på 100 meter.

Mässan äger rum i Rocklundahallen, är gratis för besökarna, inleds med lunch vid 12-tiden och håller på fram till 16.30. Anmälan görs på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

MER LÄSNING:
 
Branschens egen tidning
För dig i branschen kostar det inget att prenumerera på vårt snygga pappers­magasin.

Klicka här!
SENASTE KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Vi gör Elektroniktidningen

Anne-Charlotte Sparrvik

Anne-Charlotte
Sparrvik

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Anna Wennberg

Anna
Wennberg
+46(0)734-171311 anna@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)