JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. EDC lierar sig med konsult
Kontraktstillverkaren EDC i Munkfors har startat ett samarbete med konsultnätverket Berotec. Ambitionen är att kunderna ska få tillgång till såväl utvecklings- som produktionskompetens, och på så sätt minska ledtiderna. Berotech siktar samtidigt på expansion - nätverket vill knyta till sig ytterligare 60 konsulter.
EDC och Berotech har tillsammans tagit fram en modell för utvecklingsarbete som företagen hävdar halverar tiden till marknaden och samtidigt sänker produktionskostnaderna. Det åstadkoms genom en tidig analys av krav och volym, komponentval, produktionsmetoder och logistikupplägg.

- Våra kunder får genom samarbetet tillgång till produktionskompetens från EDC och kvalificerade ingenjörer med utvecklings- och konstruktionserfarenhet från Berotec, skriver EDC i ett pressmeddelande.

Berotec är ett konsultnätverk med 145 ingenjörer på sex orter i Sverige, verksamt inom en rad nischer i svensk och nordisk industri. Företaget har lång erfarenhet inom utveckling av såväl analog som digital elektronik, och har därtill kompetens inom mjukvara, test, mekanik, produktionsteknik och projektledning. Konsulterna i nätverket är egenföretagare, men samarbetar inom nätverket för att ta kunna hantera större projekt. Nätverket har ambitionen att växa med 60 nya konsulter, jämt fördelade på hårdvara, mjukvara och mekanik.
MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)