JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.
Annonsera Utgivningsplan Månadsmagasinet Prenumerera Konsultguide Om oss  About / Advertise
Konsultföretaget Bitsim ska framöver låta den försvarsinriktade distributören Expando stå för försäljningen av de egenutvecklade kort- och IP-produkterna.
Bitsim har under sin historia som konsult även utvecklat en produktportfölj med IP och kort för en rad olika ändamål. Expando, en leverantör av lösningar för främst försvar, rymd och flygindustrin som på sistone även börjat sälja FPGA-baserade moduler för signalbehandling, ska nu få ansvar för försäljningen av dessa produkter.

– Vi är övertygade om att Expando är rätt partner för oss, och att dessa produkter bäst marknadsförs av en fokuserad säljkanal, säger Bitsims vd Anders Sivard i ett pressmeddelande.

Till en början ska Expando marknadsföra Bitsims kort för standarden FMC (Vita 57) på den nordiska marknaden. Dessa moduler finns idag för hastigheter upp till 5 Gsampel/s.

Distributionsavtalet innefattar även Bitsims tjänster.

– Att kunna erbjuda Bitsims tjänster och produkter ger oss ett slagkraftigt erbjudande för avancerad signalbehandling i utvalda nischer, säger Expandos vd Otto Johnsson.

Bitsim har drygt 40 konstruktörer anställda och är därmed ett av Sveriges större  oberoende design- och konsulthus inom elektronik och mjukvara för inbyggda system. Expando har kontor i Sverige, Norge, Tyskland och England.
MER LÄSNING:
 
 
Pappersmagasinet Nyhetsbrev
SENASTE KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Vi gör Elektroniktidningen

Anne-Charlotte Sparrvik

Anne-Charlotte
Sparrvik

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Anna Wennberg

Anna
Wennberg
+46(0)734-171311 anna@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)