JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.
Annonsera Utgivningsplan Månadsmagasinet Prenumerera Konsultguide Om oss  About / Advertise
Företaget Induo Wireless har hittills levt på att sälja trådlös utrustning för professionella ändamål. Men nu öppnar bolaget en webbutik som riktar sig till teknikintresserade privatpersoner.
Webbutiken vänder sig till tidiga användare på den svenska marknaden, och är tänkt att ha ett utbud avsett för avancerade hemanvändare och småföretagare. Utbudet består av trådlösa produkter för bland annat larm, övervakning och fjärrstyrning. Produkterna lagerhålls hos företaget i Johanneshov i Stockholm.

– Man läser ganska ofta rapporter om hur många maskiner som beräknas vara uppkopplade innan år 2020. Många bedömare är eniga om att privatmarknaden utgör en stor potential för enkla styr- och övervakningsuppgfter. Genom vår satsning räknar vi med att nå det segmentet som vi tror kommer att växa kraftigt under de närmaste tio åren, säger Ulf Seijmer, marknadschef på Induo, i ett pressmeddelande.

Rent praktiskt innebär förändringen att Induo ska jobba med två varumärken, gamla Induo Wireless och nya Induo Home.  

– Min ursprungliga målsättning var att senast 2011 vara den ledande heltäckande leverantören av trådlös kommunikation till professionella användare. Vi är så pass nära det målet att det nu är dags för oss att ta nästa steg och bredda vår inriktning till flera kundgrupper, säger företagets grundare Björn Moberg.
MER LÄSNING:
 
 
Pappersmagasinet Nyhetsbrev
SENASTE KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Vi gör Elektroniktidningen

Anne-Charlotte Sparrvik

Anne-Charlotte
Sparrvik

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Anna Wennberg

Anna
Wennberg
+46(0)734-171311 anna@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)