JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Prevas och Kitron knyter tajtare band
Inbyggnadsföretaget Prevas och kontraktstillverkaren Kitron har ingått ett strategiskt samarbete som syftar till att bättre kunna stödja kunderna i hela en produkts livscykel, från utveckling och test till industrialisering, tillverkning, logistik, eftermarknad och vidareutveckling.
– Vår uppgift är att bidra med lösningar som skapar tillväxt för våra kunder. Tack vare vår långa erfarenhet av utvecklingsprojekt med elektronik samt vårt samarbete med Kitron kan vi erbjuda ett komplett program av tillverkningstjänster. Det här är ett mycket spännande samarbete som ger goda framtidsutsikter, säger Jacob Norrby, affärsutvecklare på Prevas, i ett pressmeddelande.

Samarbetet går ut på att de två företagen arbetar inom samma kundsegment, med fokus på inbyggda system, samtidigt som de kompletterar varandra. Genom att skapa ett tajtare samarbete tror de två att deras kunder får lättare att tänka på en produkts livscykel redan från start, vilket är kostnadseffektivt i det långa loppet.
MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)