JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Energy Micro bjuder på gratis prover
Den norska styrkretstillverkaren Energy Micro tar nu till det ovanliga steget att ge bort gratis prover av sina energisnåla Arm-processorer i Geckofamiljen. Erbjudandet gäller över hela världen men i gengäld måste du lämna uppgifter om ditt projekt och räkna med att Energy Micro kommer att kontakta dig.
De kretsar du kan beställa kommer från familjerna Tiny Gecko, Gecko, Leopard Gecko och Giant Gecko. Du får två exemplar och du kan inte beställa mer än två gånger under en 30-dagarsperiod. Alla modeller som omfattas har fått en liten symbol med texten ”SAMPLE” på företagets hemsida. Genom att klicka på symbolen placeras två exemplar av kretsen i kundkorgen och du kan sedan gå till kassan och fylla i uppgifter om dig själv.

Kunder utanför USA kommer att kontaktas av distributören Mouser och får svara på ytterligare några frågor för att säkerställa att alla exportvillkor är uppfyllda.

Normalt har du proverna inom tre arbetsdagar och det kostar dig inget. Energy Micro står även för frakten.

Geckofamiljen baseras på Arms arkitektur Cortex-M och består av över 240 varianter (länk). Kretsarna förbrukar så lite som 150 µA/MHz i aktivt läge medan förbrukningen sjunker till så lite som 1 µA i viloläge.
MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)