JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Produktionsexpert tar över i Jönköping

Mats JägstamProduktionsexpert tar över i Jönköping

Mats Jägstam har utsetts till vd och akademisk ledare för Jönköpings Tekniska Högskola. Han tillträder den första oktober, då nuvarande vd Jörgen Birgersson går i pension.
– JTH har ett mycket gott rykte och är en viktig partner och stöd för små och medelstora företag inom innovationer, forskning och utbildning. Det känns väldigt roligt att få möjligheten att delta i det vidare arbetet och påverka framtida ambitioner, säger Mats Jägstam i ett pressmedelande.

Närmast kommer Mats Jägstam från Högskolan i Skövde där han jobbat sedan 1995, initialt som gästlärare i automatiseringsteknik. Sedan 2007 har han varit vicerektor med ansvar för extern samverkan och internationalisering.

Mats Jägstam har en doktorsexamen i produktionsteknik från DeMontfort University i England och han ingår i en grupp som bedrivit forskning inom virtuell produktion – det vill säga utveckling, drift och förbättring av produktionssystem med hjälp av moderna grafiska simuleringsverktyg –  sedan 1994. 


Prenumerera på Elektroniktidningens nyhetsbrev eller på vårt magasin.


MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)