JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.
Annonsera Utgivningsplan Månadsmagasinet Prenumerera Konsultguide Om oss  About / Advertise
Vid årsskiftet införlivades Innovationsbron med Almikoncernen. Almis verksamhet med rådgivning, lån och riskkapital breddas därmed med såddkapital och inkubation.
– Det finns många fördelar med att Almi och Innovationsbron går samman. Tillsammans får vi bättre förutsättningar att ta fram just de tjänster som passar kunden. Och det blir tydligare för företagen, som i fortsättningen får en aktör att vända sig till istället för två. Nu kan vi erbjuda hela kedjan av tjänster som efterfrågas för att utveckla en idé till ett framgångsrikt företag, säger Göran Lundwall som är vd på Almi.

Efter sammanslagning har Almi fyra affärsområden; rådgivning, lån, riskkapital och inkubation. Göran Lundwall som tidigare var vd och koncernchef i Almi Företagspartner blir även fortsättningsvis vd och koncernchef i den nya organisationen.

Almikoncernen har över 500 medarbetare och förfogar över cirka 7 miljarder kronor för utlåning och investeringar. Almi är därmed regeringens i särklass största och mest betydelsefulla operativa aktör inom området.
MER LÄSNING:
 
 
Pappersmagasinet Nyhetsbrev
SENASTE KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Vi gör Elektroniktidningen

Anne-Charlotte Sparrvik

Anne-Charlotte
Sparrvik

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Anna Wennberg

Anna
Wennberg
+46(0)734-171311 anna@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)