JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Ny vd till Testhouse
Test- och mätdistributören Testhouse Nordic har rekryterat Thomas Westerlund som ny vd. Han efterträder nuvarande vd:n och huvudägaren Harald Kruger, som fortsätter som arbetande styrelseordförande.
– Vi är väldigt nöjda med att kunna rekrytera en sådan kompetent toppkraft inom nordisk Test&Mätbusiness och med Thomas i laget har vi alla förutsättningar att lyckas med vår målsättning att växa på alla våra marknader, bli Nordens odiskutabelt största oberoende test&mätdistributör, och bli den självklara partnern för våra kunder, säger Harald Kruger i ett pressmeddelande.

Thomas Westerlund har bland annat arbetat 13 år på Tektronix i Finland och innan dess på skärmtillverkaren Planar. Han är finlandssvensk och stationerad på kontoret i Esbo, utanför Helsingfors. Förutom att vara vd för den nordiska och estniska verksamheten ska han ägna sig åt direktförsäljning i Finland tillsammans med Petri Sutela.

Ytterligare en förändring är att Thomas Westerlund, Petri Sutela och Rikard Wahlström, som är svensk försäljningschef, går in som delägare i företaget.
MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)